donderdag 16 augustus 2012

Whale watching

Ons luilekkerleventje kabbelt rustig verder. Tussen het zwemmen en zonnen in, gaan we de oceaan op om walvissen te spotten. Eerst pikken we nog een lookout (de hoeveelste in de rij???) mee, een rotspunt in zee waar dino footprints te zien zijn bij laagtij. Zara en Enna denken er wel honderden te zien.
Het walvisspotten is net als de imposante beesten zelf een "reuze" meevaller. Met een snelle boot zien we er tientallen en enkele komen rond de boot cirkelen. Het is wel moeilijk om ze te fotograferen want je weet nooit waar ze exact opduiken. De meisjes zijn erg onder de indruk en vinden de walvissen wel heel erg groot, zeker als er nog wat dolfijnen de boot kruisen.
's Avonds speeltuin met zonsondergang part two.












Op onze laatste dag in Broome willen we graag naar een parelfarm, de streek is erg bekend voor zijn prachtige oesterparels. Milieuactivisten liggen echter letterlijk en figuurlijk dwars. Daarom rechtsomkeer en tijd voor plan B, de waterspeeltuin en dat stuit bij Zara en Enna helemaal niet op protest.
Na al dat spelen in het water eindigt onze tijd in Broome met al het lekkers uit de zee, met als achtergrond sunset part three.








Van hieruit trekken we the Kimberleys in, het ongerepte noordwesten.
Voor het geval internet daar niet direct te vinden is, wensen we de oma's en opa's een goeie reis naar de Var toe. Dikke kussen van de meisjes aan hun dikke vriend Gérard.

2 opmerkingen:

  1. Hallo,
    Het blijft watertanden bij het zien van al dat moois. En de meiden zien er ook goed uit. Water is natuurlijk ook hun ding , hé. En die prachtige zonsondergangen bij wat "crustacés" ; meer moet dat niet zijn voor ne werkmensch.
    En nu opletten van/voor/in de Kimberleys.
    Hier is de zomer aangekomen en zou toch enkele dagen duren. Voor de rest alles onder controle .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi ik een bericht geplaatst het staat bij de opmerkingen g broome groetjes willy lucienne

    BeantwoordenVerwijderen