maandag 20 augustus 2012

Kunanarra

Kununarra (Aboriginal taal 'samenkomst van grote wateren') is een klein stadje maar met veel mogelijkheden. Er is een mooi stadspark aan het meer waar Zara en Enna spelen tussen de aboriginal kindjes.


Het blijft 35° dus zwemmen we volop in het mooie zwembad van camping Ivanhoe. 's Nachts koelt het goed af en dus is slapen geen probleem.



Vlakbij het stadje ligt Mirimi NP, een soort mini Bungle Bungles en piepklein naar Australische normen. We doen er twee wandelingetjes (Enna loopt voorop als "wegtoner"), maar na de echte Bungles gezien te hebben vinden we de vergelijking maar magertjes.






1 opmerking:

  1. na de installatie van skype bij gerard en veel geduld lukt het ons niet om jullie te zien en te horen.wij waren met de voltallige selectie aanwezig,onder de vijgeboom bij gerard.blog gelezen ,zojuist is er ook een heli in de var geland.warm 35 gr in de schaduw.als wil skypenen met ons moet het via Gerard maar je moet hem eerst aanklikken meschien lukt het devolgende keer groetjes van de club de opas en omas

    BeantwoordenVerwijderen