vrijdag 10 augustus 2012

Karijini NP

We houden ons hart vast voor de langste rit van deze reis, die naar Karijini NP. Langs de 659 km komen we welgeteld één roadhouse en één mijnwerkersstadje tegen. Het outback landschap is fenomenaal. De meisjes verteren de rit verbazend goed (leve de dvd's).





We logeren in een eco retreat, en slapen in een luxe tent (met openluchtdouche onder een heldere sterrenhemel). Voor Zara is dit de leukste tent van de wereld.



We off-roaden door Karijini en hobbelen naar verschillende lookouts en swimming pools. De meiden hebben superbenen en dus wandelen we volop,
afgewisseld met een verfrissende duik. Toch kruipt het outback stof overal, met twee roodbruine meisjes na afloop.






















Zara en Enna gaan vlot mee in ons reisavontuur. Toch houden ze ons belgenlandje in gedachten.
Enna overloopt heel haar klas en vraagt wanneer ze nog eens cupcakes met Elise mag bakken. Zara maakt er ons op attent dat we veel foto's moeten maken om aan de oma's en opa's te tonen en maakt tekeningen voor de vriendjes van haar klas.
Dit krijgen we ook te horen: Zwaait Eward nog naar de vliegtuigen? Is meetje Lien al thuis met Elena? Wat is nu weer tante Amy's lievelingsdier? Enna's crocs zweten zelfs aan de binnenkant!
Karijini, wat een pareltje!




4 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal zeer prachtig uit.Is da water warm waar je zwemt of eerder fris? ik hoor het dan wel.Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hello,Via oma lucienne en opa willy :op bezoek in nr 34 ,kregen wij te horen dat er weer een berichtje en foto's op het blog staan.Een frisse duik van papa Kevin, en de meiden in hun ligstoel.Supermooie creek.Eward kijkt nog naar de vliegtuigen en zegt dan Enna en Zara.Hij werkt veel met papa Sven in de tuin,onkruid wieden ,vegen,plankjes verleggen voor z'n klimtoren.Elena drinkt en slaapt goed,en Lien is ook goed aan 't herstellen.Hier zonnig tot zondag voorlopig.Bij Amy en Simon in Toscane 34°.Zij relaxen aan het zwembad,hun verblijf ligt op een heuvel,en Simon mist z'n koersfiets daar.Vandaag naar Brugge geweest,wat gewandeld,en de nieuwe wintercollectie bezien.Het schoolgerief is er ook al.Zara en Enna denken er ook al aan,hun papa waarschijnlijk iets minder!! Verder een leuk vervolg van jullie trip ,geniet er volop van.groetjes oma.
    Eindelijk een paar zomerse dagen. Dus wat kilometers malen om goed voorbereid aan de fietsweek te beginnen. Maar eerst volgt nog de hoogtestage in de Var bij Gerard.
    Uw clubke is weer europees uitgeschakeld voor de CL.En met 3 medailles zullen bij het waarschijnlijk gehad hebben op de OS. Veel sport van de bovenste plank , interessant om volgen net zoals jullie blogspot. En spreken de girls al engels.
    Geniet verder en tot later. Opa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie watervaletjes en de pools, doen me denken aan de pooletjes bij Gerard het is vast een grote beleving voor de ladies
    Hier was het een zonnige dag ,we zijn op bezoek geweest bij Elena ,hebben het gras gemaaid, en de vissen vers water gegeven veel plezier tot later knuffelsxxxx willy lucienne
    ook veel groetjes van groot oma moet elke keer verslag uitbrengen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Chique vacance, all looks great,machtige foto's.
    Greipel wint Kortrijk Koerse, de rest is geschiedenis :)
    Groetjes aan de kids, ook van Bieke en de kids.

    BeantwoordenVerwijderen