woensdag 1 augustus 2012

Dolfijnen


Het grote nieuws van de dag is de geboorte van Elena, eindelijk een nichtje voor Zara en Enna. Dikke proficiat aan Lien, Sven en grote broer Eward!

Bij ons gaat de wekker om 7 h, na een zalige eerste nacht in de tent.
We staan zo vroeg op om de dolfijnen te zien. De groep die aan deze kust leeft, komt al meer dan 30 jaar elke dag in de vroege ochtend tot aan het strand. Vroeger gaf men ze zomaar vis, maar nu mag dat niet meer. Slechts een paar dolfijnen krijgen 2-3 vissen zodat ze zelf blijven jagen. Het is prachtig om zien. Je staat met de voeten in het water en een meter verder zwemmen ze rond. Voor de meisjes is dit een grote topper. De hele dag zijn ze erover bezig. We blijven bij het strand en zien de dolfijnen nog meerdere keren. Bij zonsondergang doen we zeiltocht op zee. Het is rustig varen en de meisjes spelen in het net.
Daarna worden ze grumpy: honger en moe en het is dan ook vroeg bedtijd.
Wat een dag!








3 opmerkingen:

  1. Proficiat aan Mama, Papa, Oma , Opa & de ganse familie met de geboorte van Elena! Willy mag weer met een gerust gemoed op de fiets zitten. Aan de globetrotters: nog een fantastische reis gewenst. Beste groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke ervaring en mooie foto's
    vandaag een mooi zonnige dag pa is gan fietsen 80 km
    ik ben gaan lopen 7km
    lieve is aangekomen bij Gerard en moet de groeten doen aan allen knuffels willy luciennexxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat aan de familie Wittevrongel! Zalige foto's.
    Sindre gaat sinds maandag naar de lagere school, welliswaar naar de opvang. De lessen beginnen op 20 augustus. Hij ziet het goed zitten. Vele groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen