dinsdag 28 augustus 2012

Darwin

Na 262 km op de Arnhem Highway bereiken we onze eindbestemming Darwin. Onderweg rijden we door wetlands met allerlei vogels en vooral veel pelikanen.


Bij het binnenrijden van Darwin overvalt ons een raar gevoel. Het verkeer is drukker, we zien weer stadsauto's ipv. grote stoffige jeeps en dat gevoel wordt nog versterkt als we het hotel binnenkomen en chiquer geklede mensen zien. We overnachten drie keer in de Holiday Inn op de esplanade en sleuren ons hele hebben en houden de hotelkamer binnen. Zara en Enna vinden het allemaal heerlijk: de lift, de twee dubbele mooi opgemaakte bedden met kussenkeuze en in de badkamer is het dolle pret met alles wat ze vinden van zeepjes, crèmes en meer van dat.
Op zondag is er sunsetmarket op Mindill Beach en daar gaan we naartoe. Het is leuk rondslenteren tussen de souvenirkraampjes en eetstalletjes. De meisjes springen op het springkasteel tot ze niet meer kunnen en genieten van de animatie.







De tweede Darwin dag start met een uitgebreid ontbijtbuffet. We trekken naar Darwin's waterfront, een hypermodern stadsdeel met een wave lagoon, een zwembad met verschillende kunstmatige golven. Zara en Enna ravotten met de bodyboards terwijl wij ronddobberen op de grote banden. Het is een echte topper voor de meiden en we krijgen ze dan ook moeilijk uit het water.



Met een reuze honger na al dit watergeweld worden de maagjes gevuld bij een klassieker van formaat: Mc D... We moeten zelfs voor een tweede ronde aanschuiven.

1 opmerking:

  1. Ai, pijnlijk de eindbestemming, maar eigenlijk ook nog niet. Nog een aantal dagen genieten en je kan smullen van een belgische boterham(mocht het een troost zijn).

    Voor ons zijn de 6 weken voorbij gevlogen, maar voor juliie wellicht nog meer.

    Groeten en tot binnenkort.

    Sven

    BeantwoordenVerwijderen