vrijdag 23 december 2016

Hiking

Vrijdag 23 december

Grampians = wandelen en dat doen de meisjes niet graag 😬.
Ze geraken toch in hun bergschoenen en we kunnen kiezen uit een heleboel wandelingen vanaf verschillende carparks. Voor vandaag kiezen we de canyon - Pinnacles loop. Het is serieus klimmen en bij 30 graden zweten we ons te pletter. Maar we worden beloond met een prachtig vergezicht.




Daarna doen we boodschappen. Rondreizen met de camper bevalt ons reuzegoed. Met een frigo en keukentje hebben we alles bij de hand en we kunnen redelijk wat voorraad inslaan. En als we ergens aankomen zijn we direct geïnstalleerd. Luxe voor tentreizigers als wij.
Het wordt 35 graden en we zoeken verkoeling in de pool. Ons plaatsje is vlakbij het zwembad en dat is wel handig. Enna zit de hele tijd in het water.
In de namiddag bezoeken we nog een aboriginal centrum. In de buurt hier is trouwens veel aboriginal rockart te vinden. De meiden mogen elk een boomerang beschilderen en dat is dan weer helemaal Zara's ding. Ze maken er allebei een kunstwerkje van.





Woordje van Zara:
Vandaag hebben we een wandeling gedaan. Hij was superlastig, maar we hebben het gedaan. We zijn ook naar een aboriginal centrum geweest. Daar hebben we onze eigen boomerang beschilderd. Dat was megatof😃.


- Posted using BlogPress from my iPad

3 opmerkingen:

  1. Mooie boemerangs! Zien jullie veel tekenen van de Aborigines? In Nieuw-Zeeland leerden we veel over de Maori, maar in Australië denk ik dat dat iets anders ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Australiërs erkennen hun fouten tgo de aboriginals. En proberen hun cultuur en tradities te herwaarderen. Maar de gewone Australiër heeft naar ons gevoel niet zo'n mooi beeld van hen. Ze zorgen voor overlast.

      Verwijderen
  2. Prachtig. Een reis met een gids als jij Stephanie zou ik ook direct zien zitten. Super hoe jullie een mix vinden tussen activiteiten voor jong en wat ouder ��

    BeantwoordenVerwijderen