woensdag 21 december 2016

Great Ocean Road

Woensdag 21 december

Vandaag is het tijd voor hét hoogtepunt van the great ocean road: de 12 apostels en andere lookouts. Eerst rijden we naar de vuurtoren van Cape Otway NP. In de eucalyptus bossen spotten we 11 koala's. Eentje zien we helemaal uit de top van een boom naar beneden klimmen. Gekke beesten zijn het.




Dan de lookouts. Foto's zeggen meer dan woorden. Al zwakt het enthousiasme af bij Zara en Enna bij de zoveelste stop (we verwachten niks anders🙄).











Op de camping leven Zara en Enna zich uit op het springkussen en 's avonds gaan we fish&chips eten in Port Campbell. We stoppen bij zonsondergang nog een keer bij één van de lookouts omdat je er pinguïns zou kunnen zien. We tellen er 4. De foto's zijn wel niet goed gelukt omdat het te donker was en de diertjes de flits niet verdragen.



We lezen op Facebook dat Ketnet op bezoek was in de klas van Zara (koekenbak warmste week Stu Bru) en ze vindt het jammer dat ze dat gemist heeft.
Voor het kerstweekend voorspellen ze hier tot 38 graden! Hopelijk valt het dan nog een beetje mee met de vliegen want nu durven ze ons ook al wat te ambeteren...


- Posted using BlogPress from my iPad

1 opmerking: