zaterdag 28 juli 2012

Sun and sea

Vandaag staat een rustig dagje gepland. De kliffen bekijken we in de voormiddag en we worden op spectaculaire zichten getrakteerd. We spotten zelfs onze eerste walvissen, maar ze zwemmen te ver om ze goed op foto te krijgen (toch met ons klein kodakske). Bij de zoveelste lookout heeft Zara er genoeg van: "want 't is toch altijd dezelfde zee".








Daarna volgt een middagje strandpret. De meisjes vinden het rustige water heerlijk om in te spelen. Een pelikaan komt even hun zandwerken inspecteren en de papegaaien zitten ons vanuit hun bomen te bekijken.
Stephanie's hart staat even stil als ze dicht bij het struikgewas gesis hoort en op 20 cm van haar voet een dikke zwartbruine slang aantreft, een echte kanjer. Ze zijn er dus!





Kalbarri bevalt ons!

2 opmerkingen:

  1. Oei, een slang!! Nu zal ik Alf nooit meekrijgen naar Austrlië :-) Mooie foto's en zo te zien genieten jullie van jullie reis. Zweden met de tent was super, maar maandag beginnen wij alweer te werken... Groetjes uit Hamar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben juist thuis, ben 70,0 km gaan fietsen met mijn vrienden, en aan de Bosmolens ben ik Lucienne tegen gekomen, ook zij had 50,0 km gefietst. het ziet er daar bij jullie zeer mooi uit, maar gelieve voor zichtig te zijn met al die rare beesten.
    Wij wensen u allen een goed weekend en vele groetjes,
    Dirk en Lucrèce

    BeantwoordenVerwijderen