zondag 29 juli 2012

On the rocks

Vandaag een stralende winterdag, 26°. We starten met een bezoek aan Kalbarri NP, waar we de kloven van de Murchisson River gaan bekijken. De Nissan wordt voor het eerst in 4wd modus gezet, want de weg ernaartoe (26 km) is een zandweg. Er zijn verschillende lookouts, telkens met bijhorend wandelingetje van 1 km, net ver genoeg voor Zara en Enna. De klauterstukjes vinden ze het leukst. Hoogtepunt is Nature's Window, net een postkaartje. Overal beginnen de wildflowers te bloeien, een teken dat de lente eraan komt.







Na al hun dapper stappen werden de meisjes goed verwend, met een ijsje aan het strand en een mandje chips & nuggets om de dag af te sluiten.
Morgen reizen we 400 km verder, op zoek naar dolfijnen.










5 opmerkingen:

  1. Marleen en Willy29 juli 2012 om 20:55

    Hallo Kids,
    Blij met jullie ,feedback. Wat ziet het er wondermooi uit. Dat moet genieten zijn. En de girls zien er goed uit. Hier alles onder controle. Vandaag BBQ bij Joost met Geert en Pierre. Wij hebben ervan genoten; Volgen ook de OS en de start van de Belgische competitie. Ons clubjes doen het goed (Brugge-Beveren 3-1 ; Standaard-Zulte 0-1). Vanmorgen ritje naar de Bergstraat-100 km. De voorzitter vraagt hoe het is met Kevin's darmflora. Morgen BBQ metg meester Jan en de hoogzwangere mama.
    Groeten en geniet verder;

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er allemaal super uit! Zijn benieuwd naar de dolfijnen. Volgen met spanning en veel plezier jullie blog. Veel plezier en een dikke knuffel aan de meiden! Bieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Pé Jacques en Rika30 juli 2012 om 18:44

    We volgen met spanning jullie avonturen. Maar wees voorzichtig met die wilde dieren, zeker met de kindjes. We vinden het wel wat flauwtjes van papa Kevin dat hij gauw zijn pintje aan Zara geeft voor de foto en zelf met haar ijsje poseert. We weten wel beter. Veel plezier verder en geniet er van.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi hoe stellen de ladies het bij de dolfijnen?
    zijn al benieuwd naar de photo's
    deze avond naar Eric en Rita ,deze morgen naar tennis heb de drie sets gewonnen nog veel plezier
    knuffel wily lucienne xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey,voor het eerst lees ik dat jullie daar op reis zijn.Plezant om dit te volgen.Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen