vrijdag 27 juli 2012

On the road

De nacht was berekoud, het thermisch ondergoed en de nieuwe slaapzakken doorstonden de kwaliteitstest. De zon was vlug van de partij en we warmden snel weer op.
Vandaag stonden er 450 km op het programma. Dat bolde vlot: geen verkeer, speed limit 110 km/h, afwisselend landschap, dvd op de achterbank (met dank aan Stoffelke voor stick met films).
Een heerlijk plekje voor een picknick bracht onderbreking in het traject.



Om 16 h kwamen we aan in Kalbarri. Hier slapen we 3 nachten in een appartement met gratis wifi (we zijn weer mee met het nieuws uit ons belgenlandje).
We kijken uit op de monding van de Murchison rivier. De kliffen aan de kust en de kloven in de gorge van de rivier staan de volgende dagen op het programma.
Dit beeld vanaf ons terras sloot de dag af.


3 opmerkingen:

  1. en hier regent het intussen pijpestelen met de nodige donder en bliksem... tijd om ook eens wat zonniger oorden op te zoeken ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hello Aussies,
    De warme dagen in belgenland zijn weeral voorbij,regen,donder
    bliksem.Wat een mooie trip met die zandpiramiden.Ook de zonsondergangen zijn al mooi op de foto,maar wat op het netvlies staat ,daar kan niemand aan tippen.Blij dat de meisjes zich goed voelen .Nu zien naar de opening van de spelen.Groetjes wevelgem

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo 4 down unders,

    Blij te horen en te zien dat jullie het goed stellen. Mooie foto's alvast! Waarschijnlijk nog mooier in het echt hé! Ondertussen zitten wij ook reeds op vakantie in het Duitse Sauerland. Heel mooi en heel lekker eten. Amuseer jullie nog!!!
    Groetjes vanuit Duitsland.

    BeantwoordenVerwijderen